درمان بوی بد دهان !خوراکی هایی که باعث بوی بد می شوند!

خوراکی هایی که باعث بوی بد دهان و رفع آن می شوند!

درمان بوی بد دهان 

در طول شبانه روز خوراکی ها و غذاهای متفاوتی میخوریم که گاهی این خورکی ها تاثیرات مطلوب یا نا مطلوبی در بوی دهان ما خواهند گذاشت در مقاله خوراکی هایی که باعث بوی بد دهان و رفع آن می شوندبه این موضوع مهم خواهیم پرداخت چراکه بوی بد دهان می تواند تاثیرات منفی در ارتباطات شما بشود. با سایت زیبان دات کام در این مقاله همراه باشید.

گوشت قرمز می تواند باعث بوی بد دهان شود :

مصرف انواع گوشت قرمز، یکی از دلایل بوی ناخوشایند بدن است. تحقیقات نشان داده عبور کردن ترکیبات گوشت قرمز از دستگاه گوارش به ‌زمان خاصی نیاز دارد و مقداری از این ترکیبات در همین مدت فاسد می‌شوند. در نتیجه، افرادی که گوشت قرمز مصرف می‌کنند، ‌با بوی بد در تنفس، تعریق و اجابت مزاج مواجه می‌شوند.

قهوه :

ترکیبات موجود در قهوه می‌توانند غدد عرق را نیز فعال کنند. قهوه، یکی از نوشیدنی‌های ادرارآور (دیورتیک) است که احساس تشنگی شدیدی ایجاد می‌کند، مزه و بوی خاصی به دهان می‌دهد و درنهایت باعث خشکی دهان می‌شود. ‌خود این خشکی دهان نیز به رشد باکتری‌ها در دهان کمک می‌کند.

کاری و زیره :

ترکیبات همین ادویه‌ها می‌توانند بوی طبیعی بدن را تغییر بدهند و حتی برای چند روز در منافذ پوستی باقی بمانند.

استفاده نکردن از سبزی‌ها :

خوردن سبزی‌ها نه‌تنها برای سلامت مفید است، بلکه بوی مطبوعی هم به بدن می‌‌بخشد. مصرف سبزی‌های غنی از کلروفیل مانند اسفناج و شاهی می‌تواند به خنک کردن بدن و پیشگیری از بوی بد آن کمک کند.

آب ارزان ترین از بین برنده بوی دهان : این مایع بدون بو، باکتری‌های باقیمانده از مواد غذایی را تا حدودی خنثی می‌کند و اجازه نمی‌دهد بوی بدی در دهان ایجاد شود. ویژگی دیگر آب، این است که ترشح بزاق را در دهان افزایش می‌دهد.

سبزی ها و میوه ها : مواد غذایی سرشار از ویتامین C، مانند فلفل دلمه‌ای قرمز و کلم بروکلی، محیط نامناسبی برای فعالیت باکتری‌های دهان ایجاد می‌کنند. حتی مصرف این مواد غذایی به‌صورت خام، عملکرد آنها را در مقابله با بوی بدن دهان تقویت می‌کند. ساییده شدن سبزی‌ها و میوه‌های خام به دندان‌ها و لثه‌ها،‌ خرده‌های باقیمانده مواد غذایی را از بین دندان‌ها و لثه‌ها بیرون می‌آورد که سبب کاهش بوی بد دهان می‌شود.

ماست : محققان ژاپنی به این نتیجه رسیده‌اند که خوردن تقریبا ۸۵ گرم از ماست پروبیوتیک بدون قند به ‌اندازه ۲ بار در روز و به ‌مدت ۶ هفته، سطح ترکیبات گوگردی ایجادکننده بو را در بدن کاهش می‌دهد و درنتیجه بوی بد دهان را کمتر می‌کند. ماست‌های غنی‌شده نیز منبع خوبی برای دریافت ویتامین D محسوب می‌شوند و به‌طور کلی، باکتری‌های دهان را کاهش می‌دهند.

گیاهان و ادویه ها : جعفری، ‌یکی از گیاهانی است که کلروفیل دارد و می‌تواند بوی بد دهان را به‌طور موثری از بین ببرد. گیاهان دیگری که تاثیرگذار هستند، ‌عبارت اند از میخک و رازیانه. مصرف بعضی از گیاهان و ادویه‌ها برای کاهش بوی بد دهان، بیشتر در فرهنگ عامه یا طب سنتی ریشه دارد که از نظر علمی هم توصیه می‌شود.

مقالات  بعدی مارا دنبال کنید

میلاد اسد بیگی

منبع

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =