مداوا نمودن بیخوابی با قرصهای آرامبخش
در زندگی اغلب افراد دشواری هایی چون بیخوابی و بدخوابی گاهی وقتها پیش میاید بویژه وقتی فرد گرفتار دلواپسی، اضطراب و نگرانی و رنجش است.
کمبود خواب و بیدار ماندنهای درازمدت در تخت خواب و از این پهلو به آن پهلو شدن برای همه پیش میاید ولی اگر این مشکل حالت روزمره و دائمی به خود بگیرد میتوان عنوان نمود که فرد گرفتار بیماری بیخوابی شده است.
اغلب افراد هنگام بیخوابی سریعاً به نزدیکترین راهکار فکر میکنند و به سراغ خواب آورها میروند، به بیان متخصصان استفاده از دارو های خواب آور بدون تجویز دکتر متخصص مانند مصرف قرص تب بر بدون دانستن منشاء تب و ملتهب شدن در بدن است.
از جمله مواردی که سبب بیخوابی میشود ملال و خستگی، اضطراب و نگرانی ، مبتلا شدن به برخی مریضیها، بکارگیری گوشی همراه و تابش نور آبی صفحه نمایش به چشم و بعضی از بیماریهای اعصاب و روان است.
مداوا نمودن بیخوابی با آرام بخشهای طبیعی
برای مداوا نمودن بیخوابی متخصصان تحقیقات وسیع و گستردهای انجام داده اند و معتقدند در اغلب موارد این مشکل به علل و دلایل روانی است و بایست با بکارگیری علوم روانشناسی و روانپزشکی این مسأله را در فرد درمان شود.
مراجعه به کلینکهای خواب به منظور وارسی علتهای بیخوابی و تحت نظر قرار گرفتن به مدت زمان معینی میتواند بیخوابی را در فرد مداوا نماید.
براساس تحقیقات؛ بیخوابی در خانمها و اشخاص سالمند افزونتر از دیگر گروههای سنی دیده میشود، هم چنین کودکان همچنین میتوانند گرفتار بیخوابی شوند و این مسئله بایست به سرعت در آنها درمان شود زیرا میتواند بر رشد آنها اثر منفی گذارد.
مداوا نمودن بیخوابی با آرام بخشهای طبیعی
برای یاری به داشتن خوابی آرام و ژرف متخصصان توصیه میکنند اشخاص پیش از خوابیدن ماست بخورند، از استفاده از آشامیدنیهای حاوی کافئین پیش از خوابیدن اجتناب نمایند، از ورزش کردن پیش از خوابیدن اجتناب نمایند، یک ساعت پیش از خواب از گوشی همراه خود استفاده نکنند، اضطراب و نگرانی و دعوا در ساعتهای پایانی شب نداشته باشند، شام سبک بخورند و نیز حمام آب گرم و آشامیدن شیر گرم را فراموش نکنند.
خوشبختانه برای مداوا نمودن بیخوابی انواع شیوهها وجود دارد ولی مصرف داوری خواب آور بدترین روش بوده و میتواند در بلند مدت اثرات مخرب بر سلامت جسمانی و ذهنی فرد برجای گذارد.