اسهال رو چطوری تو خونه درمان کنیم؟

چگونه اسهال را درمان کنیم؟

اسهال ، زمانی اتفاق میوفتد که دستگاه گوارش درست کار نمی‌کند، که در نتیجه‌ی آن مدفوع شل و آبکی میشود و ۳ بار در روز یا بیشتر تکرار میشود.

علل و دلایل اساسی اسهال

  • عفونت‌های ویروسی و میکروبی
  • استفاده از آب و غذای آلوده، اضطراب
  • تحمل نکردن خوراک
  • بیماری‌های روده‌ای مانند سندرم روده تحریک پذیر
  • ملتهب شدن مزمن روده کوچک و بزرگ
  • کولیت زخمی

اسهال

درمان اسهال بدون بکارگیری دارو

نشانه‌های اسهال چیست؟

دردهای شکمی

نفخ

حالت تهوع

عارضه‌های اسهال کردن

اسهال احتمال دارد با عوارضی مانند اندک آبی همراه باشد که با عنایت به شدت مشکل، تقریبا دو تا چهار روز زمان میبرد، تا اسهال و نشانه‌های به همراه آن، کاملا از میان رود

 

درمان خانگی اسهال به شیوه‌های آسان

درمان هایی که در خانه انجام میشود اسهال

شما میتوانید با انواع گوناگونی از درمانهای طبیعی و خانگی سفارش شده در این قسمت از سلامت زیبان ، با اسهال نبرد کنید و علایم آن را کمتر کنید.

۱ ماست:

تنها دو کاسه ماست طی روز تا میزان فرآوانی تسلی دهنده است، برای فواید بیشتر به ماست، موز بیافزایید.

تغذیه مناسب برای اسهال

اسهال را چطور میتوان با دواهای طبیعی مداوا نمود.

دو زنجبیل :

تکه کوچکی از زنجبیل را رنده کنید و به یک قاشق چای خوری عسل بیافزایید این ترکیب را، به منظور کاستن اسید معده و التیام و بهبود عمل هضم میل نمایید.

از خوردن آب، فورا پس از این ترکیب امتناع کنید.

برای درمان اسهال ، ضمنا میتوانید دو تا سه بار در روز چای زنجبیل بیاشامید، یک تکه کوچک از زنجبیل را ببرید و به یک فنجان آب بیافزایید.

آب را بعضی از داروها دقیقه بجوشانید، صاف کنید و پیش از آشامیدن میزانی عسل به آن اضافه نمایید چنانچه زنجبیل تازه در دسترستان نبود، از پودر زنجبیل بهره جویی کنید.

۳ تخم شنبلیله:

یک قاشق چاییخوری تخم شنبلیله را به همراه ماست بجوید، به نوبت، نصف قاشق چاییخوری تخم شنبلیله‌ی بو داده و نصف قاشق چاییخوری تخم زیره سبز را میکس نمایید. و دو قاشق چاییخوری ماست به آن مازاد و اضافه کرده و پسندیده آمیخته کنید؛ به منظور التیام سریع اسهال، سه بار در روز این ترکیب را استفاده کنید.

 درمان اسهال با موز

مجراهای درمان سریع اسهال

چهار سرکه سیب :

یک قاشق چاییخوری، سرکه سیب را به یک لیوان آب بیافزایید، این محلول را تا زمان فروکش کردن اسهال، ۱ یا دو بار طی روز بیاشامید.

پنج موز:

روزانه میزان اندکی موز خام بخورید، تا وقتیکه اسهال درمان شود.

 اسهال و درمان آن

درمان اسهال با خوردن موز

شش چای بابونه :

یک قاشق چاییخوری گل بابونه و یک قاشق چاییخوری برگ نعنا را در یک فنجان آبجوش به مدت ده دقیقه، بخیسانید و چای بابونه درست نمایید. چایی را صاف کنید و چندبار طی روز بیاشامید هم چنین، می‌تواند با آشامیدن چایی سبز ، به کارکرد ساختار هاضمه یاری دهید.

۷ برنج سفید:

میزان اندکی برنج ساده (بدون هیچ ادویه و افزودنی) میل نمایید، نم نم با بهترشدن اسهال، میزان برنج را افزونتر کنید.

درمان خانگی اسهال

درمان فوری اسهال با در منزل

۸ روغن تیره دانه :

یک قاشق چاییخوری روغن تیره دانه را به یک فنجان ماست ساده بیافزایید، این ترکیب را تا وقتیکه مناسب‌تر شدید، دو بار طی روز بخورید این درمان‌های طبیعی، بمنظور مداوای اسهال، اثرات متفاوتی روی اشخاص متفاوت، برحسب شدت و علت بیماری دارد، چنانچه نشانه‌های بیماری پس از ۳ یا چهار روز مناسب‌تر نشد، بایست بوسیله دکتر متخصص ویزیت شوید.

۹ سوپ هویج :

۵۰۰ گرم هویج را بشویید، پوستش را بتراشید و خرد کنید. هویج را با اندکی افزون‌تر از یک نصف فنجان آب برای پانزده دقیقه، درون زودپز بپزید آبش را بکشید و میزانی نمک برای مزه دار کردن، بیافزایید.

هنگامی که اسهال هستید، سوپ را به صورت تازه، و بعضی از داروها روز بخورید.

سوپ

درمان اسهال با سوپ هویج

لیست ۱۰ غذایی که در طی زمان اسهال نباید مصرف شوند:

۱ شیر

دو فلفل تند

۳ قهوه

چهار الکل

پنج حبوبات

شش ترکیبات قندی

۷ آجیل

۸ گوشت قرمز

۹ مرکبات

مرکبات مانند توت زمستانی، آناناس ، گیلاس، کشمش و انگور هنگامی که اسهال هستید، مشکلاتتان را افزونتر میکنند.

۱۰ سبزی‌ها کلمی

هنگامی که اسهال هستید، سبزی‌ها کلمی مانند بروکلی، گل کلم، کلم، سالاد کلم و ترشی کلم توانایی دارند، شرایط را وخیم‌تر کنند.

شیوه‌های درمان دل پیچه و اسهال

شگردهایی برای سرعت بخشیدن به مداوا اسهال:

در حالیکه پرهیز از لیست غذایی بالا، می‌تواند به بهتر شدن نشانه‌های اسهال یاری رساند، خوراکی‌های به خصوصی نیز هستند که توانایی دارند سرعت التیام و بهبود و بازگشت به شرایط معمولی قبل را بیشتر کنند. خوراکی هایی که ملتهب شدن را کمتر می‌کنند و باکتری‌های مفید را مجددا به ساختار هاضمه باز می‌گردانند، سیب زمینی ، برنج سفید، پاستا، جو، شیر بادام ، تخم مرغ ، سوپ پوره سبزی‌ها، سالمون، ماهی خال تهی، موز، پاپایا، مرغ، آووکادو و کاهو هستند.

هر ۳ یا چهار ساعت یکبار، یک میزان اندک خوراک بخورید و نخوردن خوراک به میزان فراوان یاری می‌کند، که نشانه‌های بیماری افت پیدا کند.

قطعا در طول روز، به مقدار مکفی آب و محلول‌های آب رسان خوردنی بیاشامید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − یازده =